MEREKA.SUKA.JALAN-JALAN

25 Januari 2011

Boss Jiwang

salam n monink suma..!! brekfes dah?? brekfes 2 wjib taw untk beginning of d`day.. law minum susu segelas roti 2 keping pun dah memadai.. xelok biarkan perut kosg, tawu la nk diet pun. law nk diet pun apakata posa j,haa lg senang.. save2..
pagi2 ni xda keja papun kat ofis nk wat duk "mengulat" ja .. bosannyaa... so aku pun berangan2 nk tido la kan, tuupp..tupp.. boss aku g up volume PC dia.. nahh haii dia g layan lagu Cinta 3 Segi la plak, jiwang la plak.. alahai boss up la lgu chicken dance k poco-poco k leh gak cri mood nk xcercise2.. tp xpela..layan j..
okeh la.. s/u aku bg dokumen setengah inci suh aku baca.. kunk nk kn bentang kat employer..
daaaa.....

p/s: buka mata buka minda luas2 nk kn khusyuk nih..


cantik x mata ni?? msti minum innershine pati berry ni.. pepun bukn my eye okeh..

2 ulasan:

Nurul Faezah berkata...

Waa.. AIn, blog awk da comey sgt2 la..^^, nih saya bwkkn buah tgn spesel utk awak, jgn lupa buka tau! =))

http://ifazafrah.blogspot.com/2011/01/jangan-heran-sekarang-nih-biskut-pun.html

"Che Ain" berkata...

hehe thx k..anyway..maesh ada lg yg perlu dperbaiki..
i hve coret2 dah kat blog u k..