MEREKA.SUKA.JALAN-JALAN

24 April 2011

Segmen : Melawat-Komen Kot-Follow U (-_^)

-STICKY POST-

Hai..

Dengan ini saya mengumumkan Segmen : Melawat-Komen Kot-Follow U .. Ada x lagi blogger buat segmen mcm ni? Slalu blogger buat mereview blog, buat  bloglist, contest, giveway dan lain-lain je kan? hihi..
Kamu tidak perlu berbuat apa-apa, cuma saya yg akan pergi melawat. Mudahkan?

Segmen ini  saya jalankan dengan pergi ke setiap blog yg pernah meninggalkan jejak di komen form saya. Dan jika saya belum follow blog itu, saya dengan rela hati akan memfollow blog kamu. Jika kamu nak follow balik atau pun tidak itu terpulang kerna tiada paksaan. Hanya ingin mengisi masa terluang yg ada dan melihat dunia blogging yg sememangnya luas.

Dan kepada mereka yg tidak pernah meniggalkan jejak tapi mahu saya berbuat sedemikian, tinggalkan komen sebanyak 12 perkataan pada mana-mana ja entry yg saya ada mulai saat ni. Tapi entry saya biasa-biasa j :). Harap kamu tidak meninggalkan komen yg cuma ada link dan minta saya follow sedangkan kamu tidak buat sebaliknya .

 Program lawatan ini akan ditutup pada jam 13.12 minit tengahari 24 hb April 2011. Kalau lewat 13.12 minit, tidak akan di layan (kejam x?).

Sekian.

p/s: luas perjalanan bnyk pengalaman tp xsemestinya berjalan dalam reality kan??.. xnak di gelar “katak di bawah tempurung”

14 ulasan:

Zue Cancer berkata...

thanks ya....jgn tgok blog lame lagi...nak tutup dah tu huhuuh...tapi still org yg same even da begelar cikgu huhuhu~~~~kalo nak follow blog baru tglkan jejak yer..thanks :)

Oopss..Cikgu Cinta berkata...

blog kamu yg comel!!thanks follow tgu ptg nnti sy follow balik ;)

Rosalia Huda berkata...

macam best je segmen ni:)
wink..wink..saya pun tengah
tanam anggur ni..leh la join skali
mengusha blog org:)

yurn berkata...

hye dear...
saye dah follow blog u...tapi sayer sendiri tak sure u dah follow blog sayer..hehehe...xpe2...
sayer dah terjah blog u dengan cemerlang sekali...heheh...blog u cantik...
keep in touch....

Qaseh dalia adelia berkata...

nak tinggalkan jejak jugak lah hehehe... gud luck dear

Muslimah Optimis berkata...

fulamak laksamana ain.. segmen menarik..tidak terfikir leh panglima aima..hihi

"Che Ain" berkata...

terima kaseh ek semua..:)

"Che Ain" berkata...

MO: tudia power rangers datang dah.. hihi..

Khuzrin Kamarudin berkata...

Heheheee.. so... moh lah lawat blog saya... hikhikhik...

saya bukan tomato berkata...

ceq mai dahhhhh !! ^^

:P

puteri ain berkata...

nice blog :)

RIDZWAN MOHAMED HUSSIN berkata...

segmen yang bagos

"Che Ain" berkata...

terima kaseh :) sudi join la..seng j..

cBk berkata...

teruskn perjlnn anda..huhu