MEREKA.SUKA.JALAN-JALAN

20 April 2011

Alhamdulillah Syukran :)

Alhamdulillah..

Selesai sudah proses pembinaan kembali belog ni. Hope kali ni ia lebih cemerlang dari yg sebelum ini. Rupanya ada hikmah atas keruntuhan belog yg asal iaitu Coretan Che Ain dan kembali muncul sebagai Belog Kechil.





from above tranform to below

Kemudian saya letak header di atas..tp ada komplen " awat header tu mcm xsesuai ja gambarnya? jiwang dan romantik dengan cara lelaki memeluk perempuan?" . Xpela saya terima teguran itu, namun gambar itu tidak bermaksud apa-apa sebab masa design semalam nampak gambar tu comel dan ia cuma cartoon drawing itu ja. Oleh itu saya tukar lagi header saya untuk kali ke berapa saya xpasti. header di bawah tu membuatkan saya masih tidak berpuas hati. ada lagi yg xkena. Tp xpela saya gunakan ia dan mugkin ada lg penukaran..




Bak kata peibahasa melayu kita "patah tumbuh hilang berganti" namun pada saya yg patah xkan sama dengan yg tumbuh dan yg hilang xkan sama dengan yg berganti.  Xsangka saya akan memilih tema PINK sebagai pengganti kerna saya bukanlah peminat PINK tp peminat Pink Panther j.

Kepada followers saya jikalau saya maseh belum unfollow remind me k, dan tolong tinggalkan link kamu pada komen form ek.. Kadang-kadang bukan saya unfollow, tp tiada link kamu pada profile.

Sekian.

p/s: Terima kaseh kerna membaca walaupun xseberapa..(-_^),
*perut berkeroncong kerna tidak makan lg sehingga skrg.

17 ulasan:

shiema sufian berkata...

mmg canteQ

"Che Ain" berkata...

terima kaseh..

YanaMIB berkata...

comel comel..pelan² design blog..hehe =)

"Che Ain" berkata...

wahh terharunya sudi tgal komen k.yana.. tme kaseh..

Budak Botak berkata...

he3, butang baju sapa berterabur sini?

"Che Ain" berkata...

hehe.. butang kat bilik menjahit tumpah..

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

lawa2 :)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ berkata...

eeee~ comelnyer header tu..blog pon cute! ish..nie yg jelez nie..hehe..

Qaseh dalia adelia berkata...

comel ! jelez haha

saya bukan tomato berkata...

chantekkkkkk !! :D

angah berkata...

nice blog my kazen...

faiq berkata...

pandai la tu watnyer

nulhazwany abdul malik berkata...

waa cantik2 headernye . .^^

suka3

puteraduyong berkata...

ain...dah ok dah tu...

DaK CoMoT berkata...

waaa comelnyaaa! =)

"Che Ain" berkata...

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ : thx :)..belog awk pun cantek taw bunga2..

Qaseh dalia adelia :thx:).. ohh jgn la jelez..takut!!


saya bukan tomato : mekaseh cik tomato :)


angah :) thx too my kazen..


faiq :) boleh la wat simple2,advance2 xpndai lg..


nulhazwany abdul malik :mekaseh..blog kita pink la..


puteraduyong : tme kaseh putera..sy nk jd puterinya boleh kot hihi..


DaK CoMoT :) ape yg comel 2..cik belog kechil ke belognye :)

fuuyooh berkata...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. hehe
Alien comolot