MEREKA.SUKA.JALAN-JALAN

26 Januari 2011

Gieyana Giveaway ~ I'm Look Younger!

salam n slmt petg okeh..(^-^).. ptg ni che ain(hehe brubh skit pgilan dr aku) nk join give away blog yg che ain bwu BW .. nk cri gak knalan2 bru..



ni syarat2 die okeh. che ain Kopi-Pes Ayam dr blog owner ni twus.. jgn mrh ek..

Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "Gieyana Giveaway ~ I'm Look Younger!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
-done-
2. Jadi follower blog ini...
-done-
3. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni yer...
-done-
4. Terbuka buat semua blogger yg mempunyai alamat di Malaysia yer..:)
-ofcos la-

Itu sahaja..mudah saja dan Mmg senang kan! But jangan ambil senang k!....
My Giveaway for My Birthday...Yes! I'm Look Younger!
Tarikh tutup : 20th February 2011, time : 20:02
Hadiahnya..Perfume from Body Shop lagi (nnt Ai Up hadiahnya yer)!..dan FM dari Penang utk 5 lucky no yer..:)

ha che ain dah wat suma dah.. ampa bila lg?? jom la join.. 

p/s: bz sket ri ni wat akaun company..

3 ulasan:

Gieyana berkata...

Thks psl sudi joint my GA..gd luck k..:D

"Che Ain" berkata...

welcome..meramaikan GA u..

Gieyana berkata...

second time dtg sini..tenkiu2..:D