MEREKA.SUKA.JALAN-JALAN

18 Februari 2011

JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH :)




syarat2 dia mudah j..
1) Buat entry bertajuk "JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH" dan link kan ke entry ini..


2) Copy code dalam textbox kat atas dan paste-kan di entry korang tu.. (Tukar mode "Compose" ke "Edit HTML untuk pastekan code tuh)


3) Buat review sikit mengenai blog IR ni.. Tak lebih dari 100 patah perkataan..

REVIEW BLOG IR:
manis ja sbb 2 lebah sentiasa ada..
sjuk ja mata memandang coz bg dia wana biru..
bes sbb mcm2 cter ada..slalunye yg latest punya ok..
IR ni sllu support blogger..wlaupun follower blogger 2 sket die sllu akn follow blik..

k lah ..tataw nk taip pa dah..

p/s: jd la sperti buah padi, makin brisi makin rendah, jgan sperti lalang, makin lama makin tinggi..







6 ulasan:

Kisah Sufi berkata...

singgah malam..
dr blog IR..

Hazmin berkata...

hye.
salam perkenalan dari Hazmin.
saya blogger baru nak belajar.
datang dari blog izamirridzwan
selamat berblogging

BLOG HAZMIN

.:|kamaryeah|:. berkata...

kunjungan dr bloglist IR~
follower kmu ke 53~

salam perkenalan~

Novelgurl berkata...

terjah dri blog IR

apisv2 berkata...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blog IR;D

blog apisv2

cik pulau berkata...

singgah dari blog lebah..
salam kenalan yer..^^,