MEREKA.SUKA.JALAN-JALAN

09 April 2011

Blogging Buang Masa :|

Salam..
Selamat Malam ..


Blogging ni buang masa ja.. Setuju?? mesti xsetuju kan?? mesti ampa kata kutuk maki mcm2 kan?? tp btul la apa che ain ckp ni.. Memg buang masa,bukan sesaat,seminit tp memakan masa yg lama jg.. Tambah-tambah kalau guna BB n kn plak line dia slow cam siput (siput juga kena).


K lah sebebnarnya bukan nk ckp blogging buang masa tp nak taip verification word tu, kdg2 taip2 salah, kena taip lg, pas2 dia lambt lak loading nk tgk sama ada btul k x verification word 2, loading2 tgk2 salah lg.. Aduhh..geram btul kita ni punya la in mood nk blog walking. Damn trus..


Dulu che ain pun cmni gak ada benda alah 2, tp time 2 xreti sgt benda2 ni n memg xperasan yg blog che ain ada benda alah 2.. Xlama lepas 2 ada sorg blogger 2 tgur benda alah 2,. Thx ek sbb tgur.. Kalau x,smpai skrg xperasan bnda alah 2..


p/s: remove ek benda alah 2..

3 ulasan:

nelly berkata...

tak buang masa pun ..hehe

isi masa lapang .^^

bulat berkata...

buang bnda alah pa>> meh cecetia ckit :)

lilies.john berkata...

emm.. tumpang tanya.. sy budak baru belajar dlm blog2 ni... hehe.., cmna nk remove verification word tu ek??? tq sbb tolong remind kan.. hehe