MEREKA.SUKA.JALAN-JALAN

12 April 2011

Segmen: Blogger Di Zaman Sekolah :)

contest KAMI FOTOGENIK


kalau nak taw syarat dia klik kat link atas tu ek..
k lah nk jwab skt soalan Mr. Vampire (nama scary dah tp colour pink hihi) .jgm marah noo..

Tabika: KEMAS Jengka 24
Sekolah Rendah : SK Jengka 21+ SKTG+SKTK+SKTT
Sekolah Menengah : SMK Tunku Prince

:: nama kelas anda. yang dah habis sekolah, nama kelas masa form 5. yang masih sekolah, bagi tahu nama kelas korang.
@>-- 5 Sains 2

::kenangan manis semasa di sekolah.
@>-- dapat hadiah dr secret amire..smpai skunk tataw..yg penting dah konyang J

::kenangan pahit semasa di sekolah.
@>--  Kena denda sbb fly keluar hostel..nyampah!! g kedai depan skolah bli makanan j pun 2 pun nk kecoh..

::cikgu yang paling korang tak suka! (tak payah mention nama. kang tak pasal2 cikgu korang baca belog korang, tak ke haru! haha) kenapa tak suka cikgu tu!
@>--  Sbb dia suka buat sportcheck mengejut,naik hostel pmpn xmention..dia xfikir oag tgah berkemban ke berb**** k apa k..ikt suka dia nak naik awl2 pagi buta k tgah malam k.. crazy power(hihii) :p

::pernah crush dekat someone masa kat sekolah? macam mana boleh tangkap lentok dengan orang tersebut? sebab dia hansem ke, sebab budi bahasa dia ke. kalau boleh, letak sekali nama orang tu! bwahaha.
@>--  Emm ala budak-budak kecik g time 2..kn gosip j tp smpai skunk xcouple pun nga dia 2 n smpai skunk budak always disturb me..!! tensen..

:: gambar kenangan semasa di sekolah. :) boleh letak 3-5 gambar.



p/s:okeh dah selesai..syarat2 lain memg dah tunai..hihi

4 ulasan:

The Lady & Mr Vampire berkata...

hoho.. budak bomba ea?? haha.. dasat la ckgu tu! bhye gila kot!

"Che Ain" berkata...

hehe yup!! tawu xpa..

k e y r i berkata...

<<<<<<<pernah fly gak, tp xpernah kantoi! haha :D

"Che Ain" berkata...

ni kantoi sbb junior jelez kat kmi depa tu xbleh kuar ..padahal ketua asrama bg kmi kuar .. germ toi..