MEREKA.SUKA.JALAN-JALAN

18 Mei 2011

Satu Lagi Blog Kena Hack !!

Pepagi ni membe satu kolej n also blogger jg, dia buat status kata tensen.. So saya tegur la nape,, rupenye blog dia kena hack.. Kesian kat dia.. tp tukang hak tu cakap dia nak test je security.. Bleh plak main test-test.. Ni wat makin cuak ni.. aduh.. Moga oag yg hack tu pulang kan segera blog tu pada tuan dia.. k lah.. Ingat nak upgrade all my password.. Pakai 20 alpha-numeric (mcmla bleh ingat sgt)..

xcaya klik sini
http://gurlzanne.blogspot.com/

p/s: nak blajar juga lah hack-hack ni.. sapa sudi jd sifu saya??
mood: my eyes with lens..imagine :)


9 ulasan:

Syafiq Rosli berkata...

hehe..hack bank lah..

"Che Ain" berkata...

a`ah cept skit kaya..untung pun untung kan..

Red berkata...

nak belajar hack kena betapa kat tepian gunung dulu. ekeke :P

msredcheesecake berkata...

Sakit ati tul kalu blog kite kena hack...sabo je la...camne nak elak? Msred uta it...hehe...

angah berkata...

nk hack.??xyah la...angah da jemu hack owg...dlm lappy nie cm2 sofware hack nie....heheheh

"Che Ain" berkata...

@red : haa?? takut la..

@msredcheesecake : tataw jg la dear:)

@angah : oag lawk ja..

SRenungan berkata...

kalau nak belajar hack..
pergi sini
http://www.myhackersarehere.com/
boleh la bljr..hehehe

"Cik Belog Kecil" berkata...

@SRenungan : tudia..dia bg link siap..maceh2..

by shahamri.com [SA] berkata...

kadang2 bukan melalui blog kita drg hack..tapi dr blog atau web luar yg ade kaitan dengan blog korang..contoh mcm gengblogger yg penah kne hack..so dr situ lah ade lubang untuk msok ke blog korang...shah kalo hack blogger x lpas lg coz google pnye security byk power owh...kalo website yg pkai host tuh boleh lah kalo nk deface..

Baca ni ye: Satu Lagi Blog Kena Hack