MEREKA.SUKA.JALAN-JALAN

24 Mei 2011

Segmen : day three : 10 things me hate

day three : 10 things you me hate

-pengotor.
>> Pandai-pandai la jaga kebersihan ek.
-makan sayur
>> Sampai kena marah xmakan sayur.. ”oag mati dalam kubur tu mati sbb xmakan sayur ek?” 
-pakai lipstick
>> Rasa mcm bibir tebal bak Ning Baizura.. setakat lipbalm lipgloss 
tu ok la.
-cockcroach
>> bukan citer The cockroaches tu ni pasal lipas.. L-I-P-A-S..
-jaga tepi kain
>> My life my way. (boleh mcm tu ?)
-lelaki
>> pandang perempuan mcm nak telan (salah sape ek? Lelaki @ perempuan tu?)
>> tengah dating@ dah ada gf/wife tp still nak usya perempuan lain. (Nak cukup kan quota k? 
kalau setakat nafsu j mampu yg lain xmampu, boleh jalan dah.)
>> maki,naik kaki tangan,buat cam hamba kat perempuan.. sayang buat cara sayang. Kalau xmo buat cara xmo.
*wanita itu anugerah Tuhan yg terindah.
-perempuan
>> dah oag xmo tp terhegeh-hegeh jg. Baru test sket dah mula perasan. Ludah sendiri nak jilat ek?? Oag ludah pun jilat la skali . Dulu xreti nak hargai, skunk oag tu dah keje besar sket mula nak tuntut habis semua.
>> maki-maki. Ingatla,kita ni kaum hawa. Aku xmaki ag,ag maki aku memg cari nahas sgt la tu. Tp sabar j, sbb law aku maki gak, aku sama j la mcm ag.
-nenas k nanas?
>> Yg pasti pineapple!! Xsuka la..nanti gatal lidah.
-mami jarum & oag yg kata kat oag
>> cermin la diri tu dulu <<(peringati diri sendiri). Bak kata chombi “awat ag tu baik sangat ka” ..  lantak la kat oag nk jd camana pun, hidup sendiri pun terumbang ambing.
-nasi kandaq dan seangkatan yg india/mamak masak
>> tataw kenapa, tp pernah sekali kena marah dan kena makan roti canai mamak dalam keadaan teeett..wuuaaaa xmo dah,


p/s: tidak ku pinta untuk dikasihi namun janganlah dibenci :)

4 ulasan:

|| A Lady Named .. Yantiey || berkata...

keep writing on this challenge.
Im doin it too... today is my fourth day...

hawiz berkata...

xsuke mkn sayur gak........

bighagenjo berkata...

amboii,, bnyknye benda tak suka..

"Che Ain" berkata...

hehe..dah 10 things dia minta :) 2pun ada lg list xtersenarai..