MEREKA.SUKA.JALAN-JALAN

09 Jun 2011

To: All Of My Followers@Friends Belog Kechil

To: All Of My Followers@Friends Belog Kechil.

Maaf dari pihak saya kerana bz mengalahkan menteri sampai xupdate sgt blelog kechil ni and xcheck followers.

Sesiapa yg belum saya follow balik,alert kan saya jap. Drop your link and Display Name @name ID anda di komen ni ek.. sbb saya asa ketinggalan sgt dah ni (ayt kerek cam ramai sgt followers).

Sekali lagi maaf sbb memg buzy sgt dengan kerja dan kenduri kendara. Nak on9 malam, almaklumlah xda wifi,xda berukbeng. Belum mpu lg untuk semua tu. 

Dua tiga menjak ni bila tgok belog nampk serabut j,sampai takut nak update.k lah da keje ni :)

Sekian dari ayat yg tunggang langgang sampai langgar tiang ni :)

Yang ikhlas.
CikBK

5 ulasan:

Isteri Encek Bard berkata...

SAYA FOLOW KAMOOO

qasehraihan berkata...

salam kenal..

darkbatman berkata...

hahaha..xpe..pentingkan mane yg lebih penting dlu..blog xkn lari daa..kehkehkeh

lenloy berkata...

Jemput jalan-jalan ke blog saya..

http://lenloy-closet.blogspot.com/


Juga diiklankan di..

mudah.my/lenloy-closet


Terima kasih.. Salam kenal :)

Budak Botak berkata...

Xpa, Bdk Botak tunggu nie..

Entry terbaru -> Porn Saloon - Nama Saloon Paling Lucah Kat Malaysia... (",)