MEREKA.SUKA.JALAN-JALAN

18 Februari 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA :)


hai.. sakit kepala ni.. aduh.. sebab lama dah Cik GKSB wat entry ni.. bwu ari ni che ain teringat yg che ain xwat lg.. so i`m do it now!!.. Che Ain ni sebenarnya asal oag Pahang (2 ske sgt mkn mask tempoyak@paih ikan patin) lahir dan membesar kat sana sampai umor 10 thun.. pas tu ikut parents pindah ke Kedah Jelapang Padi smpai skunk stay sini.. but now Che Ain merantau kat Penang.. cari rezeki..

so cukup syarat la kan untuk join KAMI BLOGGER UTAGHA .. :)

p;s: komen2 la blog ni.. pning dah nk modify..

7 ulasan:

angah berkata...

tudya la ain ....

Solihin Zubir berkata...

tudiaa.... sorg lagi ahli bertambah..
welkem 2 da club! heheh..

Novelgurl berkata...

Salam..blog nie simple n nice je lah ^^ lagi2..lgu kt sblh nie..membuai rasa..;)

Dda Ly berkata...

singgah dr IR...salam kenal..
rajin2 jengah la blog saye k..:)

http://laydie-dda.blogspot.com

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

makaseh join..

=)

"Che Ain" berkata...

sama2 oke..

Manja (let it be my sweet name) berkata...

salam perkenalan. Manja pun org utara juga, peneng,