MEREKA.SUKA.JALAN-JALAN

26 April 2011

Nampak Sangat X Baca Profile (.")

Hai..hai..hai.. Not bai..bai..bai.. Punya berkurun dah.. Baru malam tadi perasan.. Rupanya blog yg saya follow dulu tu blog hero JUVANA tv3..

Mcm ni alkisahnya .. Masa tu tgah on9.. sambil tgok tv sambil masa tu tgah blogwalking.. pastu buka satu blog nih,. Jelling tv, jeling skrin lapy.. (^_^’) .. Np muka oag tu sama mcm dalam bolg ni..? Aku ni silap k apa.. ke kembar dia nih.. Lalu saya scroll lg ke bawah melihat-lihat gambarajah yg dipamerkan.. Ciss rupanya saya yg xperasan, lgpun header dia xda gambar mcm setengah blogger buat .. haha mana lah saya tahu nama betul pelakon tu.. yg tahu panggil “daim” j..

Followers dia agak ramai la berbanding saya.. Kalau nak tengok sapa dia 2 klik --> SINI 
maafkan saya ambil header tanpa kebenaran..

p/s: berapa ramai oag yg akan baca profile di blog?? 


8 ulasan:

cik gurlzanne berkata...

beletiaq apa ain ? hahaha

"Che Ain" berkata...

beletiaq sat..dah lama xbletiaq..

cik gurlzanne berkata...

haha >.<

H Y D E berkata...

apa tu hero JUVANA tv3..tak tau pun

Heidi Shafiq berkata...

aku x kenal pelakon.. aku kenal rosyam nor je.. sadis kan.. hehe..

momochan berkata...

Lamanya tak tengok Tv.Rasa sangat ketinggalan 0_0

Tanpa Nama berkata...

apa yang saya cari, terima kasih

"Cik Belog Kecil" berkata...

@anon : cari ape tu :)