MEREKA.SUKA.JALAN-JALAN

26 April 2011

Segmen : Jom Skodeng Blogger Lain (.")




Skodeng? Huih bukan g buat benda xelok.. ni g skodeng blog la bukan tuan punya blog.. jom .. tgok sapa saya suka skodeng :

http://www.budakbotak.com/ :- blog dia bnyak informasi, buat saya tersenyum bila part entry ada kaitan lelaki perempuan.

http://ddczone.blogspot.com/ :- blog ni plak memg bnyk gambar disispkan dengan dialog, lucu, lucah pun ada dia ni. Tp xpela dah besar kan?

http://www.ayeemayam.com/ :- yg ni sbb dalam entry dia bnyk guna flash, memg kreatif, setiap kali wat entry memg ska tgok.. tp dia ni pun kategori Lu*** jg mcm si DDC 2 ..haha

http://ctliyana86.blogspot.com/ :- sebab blog kami pink..x eh sbb dia ska story tntang kehidupan harian dia. Xlama lg dah nk kawen,.tahniah!

http://angahshark.blogspot.com/ :- saya tukang kipas blog my kezen..xadalah..saya supporter dia (booleh ka cm2??)

sori tertambah 1 link

http://sayabudak2.blogspot.com/ :- ni newbie mcm saya,, dia ni adik i*** saya..  

bnyk lg blog sy suka skodeng tp segmen ni mnx 5 j tp sy bg 6.. xpe kot.. sori bro!!!
okeh siap.. kepada sesiap yg saya xmention 2 saya minta maaf. saya sentiasa jenguk blog anda apabila anda publish new entry (kiranya anda telah menarik-narik saya untuk pergi singgah)

p/s: sebenarnya pada sy tiada istilah tukang kipas seperti mana tengah ramai blogger perkatakan..
 dah nak buat camana, kita minat mereka.. 

2 ulasan:

Umar Faruq berkata...

ahaks.. nice lah.. tukang kipas pun bagus ape.. raja pun ada tukang kipas gak kan.. dayang kat sblh dia tu.. tapi orang tak pertikaikan pun.. heheh

Shaherah berkata...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan.. Shera singgah blog ni..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/